Polttopuut

Koivuklapimme ovat täysin lähituotettuja. Raakaaineena käytämme valikoituja koivueriä pakallisista metsistä. Sahauksen, kuorinnan, pilkonnan, kuivauksen, varastoinnin, myynnin ja kuljetuksen hoidamme joustavasti itse. Täten siis takaamme klapien korkean laadun, sekä luotettavan toimituksen. Ekologisia kuivatusmenetelmiä käytämme mahdollisimman pitkälle. Myymme korkeaa laatua omaavaa ekologista tuotetta.

Klapit sahataan suoraan kuljetuskärryyn tai 1,5 ja 2 m3 suursäkkeihin. Lämmityskauden aikana lokakuusta-toukokuuhun säilytämme klapit lämmitetyssä myymälävarastossa. Meillä on tarjolla aina takuukuivaa klapia. Suursäkit tyhjennetään aina kärryihin kuljetusta varten. Näin vältetään säkkipanttia 10-15€. Suursäkin koko on n. 1,5 irtokuutiota.

Ympäristötietoiselle puulämmittäjälle tarjoamme perinteistä 30 cm mittaista kuorittua koivuklapia. Sahaamme tarvittaessa myös klapit asiakkaan toiveiden mukaan 25-50 cm mittaisiksi. Kuorittu klapi vähentää pienhiukkaspäästöjä, sekä nokea ja tuhkaa. Päästöt ovat vain 1/8 perinteisestä klapista. Savu ja hajuhaitat vähenevät ja myös hyötysuhde on korkeampi tulisijassa.